juli 3, 2017

Betsson AB rekryterar ansvarig för Public Affairs

Införandet av lokala regleringar av spelmarknader inom Europa ökar komplexiteten i branschen, vilket skapar stora möjligheter för Betsson. I syfte att vara än mer aktiv i debatten har Betsson har därför tillsatt den nya rollen Head of Public Affairs. Karin Emanuelli tillträder positionen lagom till Almedalsveckan.  

"Tekniken utvecklas snabbt och driver både politiken och juridiken framåt. Betsson har licenser i 11 olika jurisdiktioner och därmed en stor kunskap om vad som krävs för en fungerande och ansvarstagande spelmarknad. Karin har mångårig erfarenhet av politik och påverkansarbete från såväl Europaparlamentet som konsultarbete med inriktning public affairs. Hon kommer på ett bra sätt göra Betssons röst hörd i Sverige och Europa när spelmarknaden utvecklas", säger Pia Rosin, Vice President Corporate Communications, Betsson AB.

Karin Emanuelli är född 1975 och har en jur.kand. från Lunds Universitet. Hon arbetade tidigare som politisk rådgivare för den liberala partigruppen i Europaparlamentet samt var politiskt sakkunnig i Alliansregeringen. Karin kommer senast från en roll som seniorkonsult på kommunikationsbyrån JKL.

Betsson medverkar i ett flertal paneler och seminarier under Almedalsveckan:

Måndag 3/7:
"Jobbperspektivet — är spelbranschen en framtida jobbmotor?"
Arrangör: Svenska Spel AB.

Tisdag 4/7:
"Sista (för)slaget inför en ny spelmarknad"
Arrangör: ATG

"Ska vi slå vad? Om riskerna för läggmatcher på en ny spelmarknad"
Arrangör: ATG

Onsdag 5/7:
"Alla överens om nya spelregler?"
Samtal med bl.a. Civilminister Ardalan Shekarabi (s) och ordförande i Kulturutskottet Olof Lavesson (m). Arrangör: Expressen

 

För ytterligare information, kontakta:
Pia Rosin, VP Corporate Communication Betsson AB
+46 (0)73 600 85 00, pia.rosin@betssonab.com

Karin Emanuelli, Head of Public Affairs Betsson AB
+46 (0)70 839 02 06, karin.emanuelli@betssonab.com


Stäng fönstret | Tillbaka till toppen

Copyright 2018 Betsson AB